ETUSIVU

Tervetuloa Big Beat -lehden sivustolle! 

24-vuotias Big Beat on Suomen ainoa ja vanhin rock & rollin, rockabillyn ja americanan erikoislehti. Sivuiltamme löydät jutut niin 1950-luvun konkareista kuin uudemmistakin rokkareista. Voit tilata lehden kätevästi tilauskaavakkeellamme.

Rock & rollin ja rockabillyn ohella Big Beatistä löytyy juttua niin rhythm & bluesista, hillbillystä, countrysta, doo-wopista, garagesta, rautalangasta, surfista, revival rock & rollista, psychobillystä ja niin poispäin. Lehti ilmestyy neljä kertaa per kalenterivuosi.

Voit tsekata vanhojen lehtien sisällysluettelot täältä.

Scenen tukeminen tavoitteena

Toimintaideamme on tukea suomalaista alan sceneä. Siksi painotammekin jutuissamme aktiivisia suomalaisia yhtyeitä ja artisteja historiaa unohtamatta.

Ulkomaisista artisteista pyrimme esittelemään alan veteraanien ohella kuumimmat uutuudet. Erityisesti valokeilassa ovat Suomeen keikalle saapuvat artistit.

Bändijuttujen lisäksi lehdestämme löytyvät arviot niin kuumimmista keikoista, kiekoista, leffoista kuin alaa sivuavista kirjoistakin.

Big Beatin sivuilta löytyy myös koko Suomen biletarjonnan kattava keikkakalenteri, jonka avulla on hyvä pistää omat bilesuunnitelmat kuntoon pidemmälläkin aikavälillä.

Rokkaavaa lukemista jo vuodesta 1997

Big Beat on ilmestynyt toukokuusta 1997 ja tähän mennessä maailman on nähnyt peräti 113 jättikokoista tabloid-numeroa.

Alkuun sivumäärämme oli vaatimattomat 16, mutta nyt Big Beatista löytyy 56 sivua täynnä rokkia ja rollia!

BIG BEAT NEWS

Uutisarkisto